Over

Ik ben Jessica van Horssen en samen met een team freelancers sta ik klaar om een frisse wind door je bedrijf te laten waaien.

Wij geloven dat purpose en profit heel goed samengaan en faciliteren businessgroei door bedrijven af te stemmen met hun unieke essentie. 

Waarom we dit doen? Omdat wij blij worden van het (terug)brengen van energie en flow in organisaties. We vinden het geweldig wanneer onze klanten zich weer verbonden voelen met hun organisatie en hierdoor hun doelstellingen kunnen behalen. Wij gaan aan wanneer jouw organisatie de unieke missie en visie aan het waarmaken is en wij daar daar een rol in gespeeld hebben. Dit is dus onze missie oftewel; onze WHY.

Ontstaan in de Corona-tijd is Catalyst een nieuw geluid binnen het bedrijfsleven. Het lijkt soms meer over geld, macht en prestatie te gaan, dan over hetgeen waar marketing echt voor bedoeld is – namelijk het creëren van verbinding en groei en het samenbrengen van de juiste personen, zodat iedereen daar beter van wordt.

Het was dus tijd voor een nieuw concept. Een agency die zich richt op het verbinden van ondernemers/bedrijven met hun ideale klanten, vanuit hun unieke essentie. We willen ons inzetten voor een  wereld waar waarden als verbinding, transparantie en vernieuwing centraal staan.  Een wereld waar het 'wij' en 'individu' niet exclusief zijn, maar juist samenkomen. En een wereld waar geld een middel is om dromen waar te maken en geen doel op zich.

Wij doen het anders en helpen graag eigenwijze en vernieuwende organisaties/ondernemers die part of the change zijn.

WE ARE CATALYST


Missie

Het faciliteren van businessgroei door bedrijven af te stemmen met hun unieke missie, visie en DNA. Hierdoor brengen wij energie, flow en betekenis terug in organisaties, waardoor zij zich kunnen richten op hetgeen wat ze het liefste doen.

Visie

Een wereld waarin verbinding, oprechtheid, creativiteit, saamhorigheid, zelfexpressie en duurzaamheid de toon voeren. Een wereld waarin mensen energie krijgen van wat ze doen en doen waar ze voor geboren zijn. Een wereld waar iedereen beter wordt van business en groei niet ten koste gaat van anderen.

Kernwaarden

  • Creatief
  • Committed
  • Authentiek
  • Verbindend
  • Doortastend
  • Efficiënt 

Wij geloven niet in symptoombestrijding en gaan alleen voor ECHTE verandering. Als we je niet kunnen helpen, zullen we dit ook eerlijk zeggen.

Propositie

Wij helpen ondernemers/bedrijven hun unieke identiteit te (her)vinden en hen te verbinden aan hun ideale klant en team. Wij gaan hierbij verder dan alleen winst. Het gaat over de unieke match tussen ondernemingen, klanten en hun missie op de wereld. Dit doen wij door onze kennis en kunde van branding, marketing, creatie en psychologie om te zetten in een strategisch groei-plan. 

We zijn klaar voor jou, ben jij klaar om te groeien?