Werkwijze

Wij gaan altijd op een vaste manier te werk, met ruimte voor individuele behoeftes. Ook vinden we het belangrijk onze klanten in het gehele proces mee te nemen. Er zal dus regelmatig contact plaatsvinden, met het oog op kwaliteit en klanttevredenheid.


Brainstormsessies

Tijdens de Brainstormsessie(s) zullen we samen de huidige positie en gewenste doelen vaststellen. Aan de hand van een aantal kritische vragen zal ik strategische problemen identificeren en een beeld vormen van wat er te doen staat. Dit wordt vervolgens vertaald in een groeiplan.

Onderzoeksfase

De onderzoeksfase kan variëren van gesprekken met medewerkers, klanten, tot het doen van marktonderzoek en het achterhalen van de optimale merkidentiteit etc. Hoe deze fase er precies uitziet, is afhankelijk van wat er voor jullie nodig is.

Uitvoer en implementatie

Tijdens de uitvoer en implementatie worden alle plannen omgezet naar tastbare resultaten. Dit varieert van het produceren van content, optimaliseren van jullie sollicitatieproces, tot het volledig uitwerken van een huisstijl. Dit is afhankelijk van jullie behoeftes. Wij zijn hierin flexibel en jullie wensen zijn hierin leidend.

Reflectie

Tijdens de reflectie kijken we naar de resultaten en sturen we bij waar nodig. Het gaat er om dat wat wij doen, altijd afgestemd blijft met wat jullie nodig hebben. We gaan hierbij voor optimaal resultaat.

Wil jij je bedrijf laten groeien door branding en content?

Breng energie, flow en groei terug in je bedrijf door het af te stemmen met jullie unieke missie, visie en DNA.